Piercing workshop/cursus

Piercing workshop/cursus

Predator- Piercing

 

 

 

Altijd al een keer willen piercen, prikken en/of stretchen?

 

 Piercing cursus/workshop maar ook….

Gaatjes prikken

Oren stretchten

Dermal anchor

                                           

 

Wat houd de cursus in, En wat ga je doen en leren?

 

Je gaat leren om:

Een piercing goed te plaatsen

Oorbelletjes  zetten

Stretchten van de oren

Dermal  plaatsen *

Intiem piercings*

 

Alles wat daarbij komt kijken en alles wat je daarover moet weten voor zowel voor- tijdens- en na het uitvoeren van alle boven genoemde handelingen.

 

Dit houd in dat er een heel groot stuk theorie aan vooraf gaat, dit gaan we ook allemaal behandelen. Denk aan hoe gaat alles in zijn werk, hygiëne , veiligheid, bescherming, richtlijnen , huid, materiaal, materiaal keuze,  welke materialen zijn er, plaatsing, nazorg , EHBO , vergunningen , eigen shop openen of in een shop gaan werken, en nog heel  veel meer.

Voor we aan het echte werk gaan beginnen,  beginnen op kunst materialen om zo alles goed onder de knie te krijgen, om vervolgens bij elkaar of meegebrachte modellen  een aantal boven genoemde handelingen toe te passen.

Dit alles gebeurd tijdens een meerdaagse cursus , deze word 4x per jaar gegeven.

 

Wat krijg je van ons? ALLES

  • Alle materialen , om mee te oefenen maar ook voor het echte werk.
  • Alle theorie en richtlijnen ( dit krijg je ook op papier van ons)
  • Lunch en drinken
  • T shirt
  • Cadeaubon
  • Bewijs van deelname aan deze cursus/workshop

Let op!!  Het beroep piercer is een vrij beroep, dit kent geen enkel officieel erkend diploma.. Dit houd in dat je altijd in dit beroep voor jezelf mag beginnen of bij een shop aan de slag mag mits voldoende ervaring en/ of het behalen van alle papieren en vergunningen bij instanties. Er word dus geen diploma of certificaat uitgereikt.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Een goede inzet, thuis ook de theorie goed doornemen.
  • Gezelligheid
  • Modellen mee te nemen tijdens de laatste cursusdag om een sieraad te mogen plaatsen, dit is gratis voor de modellen inc het juweel. ( bij geen genoeg modellen  zoeken we graag met je mee) bij het opgeven horen we graag of je zelf ook  model wilt zijn voor een andere cursist

Omdat we met echte naalden, en ons moeten houden aan richtlijnen en hygiëne is deze cursus/workshop vanaf een minimum leeftijd van 21  jaar. Wij werken met disposible materialen dit houd in dat alles maar 1x word gebruikt , het stukje sterilisatie en autoclaaf word dus niet behandeld  in deze cursus/ workshop.

*Intiem piercings en dermals worden wel behandeld maar worden niet op echte modellen geplaatst, alleen op hulpmiddelen.

De theorie en oefenen op kunstmateriaal  word in groepsverband gedaan, de bovengenoemde handelingen  worden  1 op 1  gedaan.

 

 

Wil je meer info en de originele brochure ?  Mail dan naar  www.predator-ink@outlook.com of stuur een pb op onze facebookpagina  https://www.facebook.com/tattoopiercingvuren