De nieuwste trends in lichaamsversiering:

Tattoos: jouw unieke kunstwerk

Een tattoo is meer dan alleen een plaatje op je lichaam. Het is een vorm van zelfexpressie, een manier om je persoonlijkheid en je verhaal te laten zien. Bij onze tattooshop zorgen we ervoor dat jouw tattoo een uniek kunstwerk wordt. Wij werken samen met jou om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past. Of je nu kiest voor een subtiele tatoeage op je pols of een gedurfd ontwerp op je rug, wij zorgen ervoor dat dat wij pas aan de slag gaan als jij tevreden bent over het design.
Piercings: verleg je grenzen

Wil je een nieuwe vorm van lichaamsversiering proberen? Dan zijn piercings misschien iets voor jou. Bij onze tattooshop bieden we een breed scala aan piercings, van de klassieke oor piercing tot meer gedurfde opties zoals een neuspiercing of een tongpiercing. Onze professionele piercer zorgt ervoor dat elke piercing snel en hygiënisch wordt geplaatst, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe look.

Heb je al een piercing die je wilt verwisselen? Wij hebben een uitgebreide collectie aan piercingsieraden waaruit je kunt kiezen. Van subtiele studs tot opvallende statement pieces, piercings voor tijdens je zwangerschap maar ook als je een operatie moet ondergaan.  Wij hebben iets voor iedereen.  Laat je creativiteit spreken en verleg je grenzen met een nieuwe piercing!
Tooth gems: altijd de perfecte smile

Een beetje extra bling kan nooit kwaad toch? Tegenwoordig zijn we steeds meer mensen met tooth gems, ofwel extra bling in hun tanden. Wil jij je tanden ook op pimpen? Dit kan bij ons in de shop! Wij gaan samen kijken naar de plaatsing, hoeveelheid en grootte van de tooth gems. SMILE